Scanare Fotografii

Scanare Fotografii

scanam.ro oferă serviciul de scanare profesională de fotografii vechi sau noi (pe care nu le mai aveți în format digital) tuturor persoanelor ce doresc să aibă o copie electronică a fotografiilor fizice. Vrem să vă amintim faptul că, fotografiile fizice se deteriorează cu timpul şi tocmai din acest motiv, scanam.ro vă ajută să păstrați vie amintirea şi să creaţi o aşa zisă capsulă a timpului, cu fotografii pe care nepoții sau strănepoții să le poată vedea peste zeci de ani.

Serviciul de scanare fotografii (poze) presupune transformarea unei copii a fotografiei (pozei) în format electronic, prin intermediul unor scanere profesionale, obținându-se astfel o imagine identică cu originalul. Toate fotografiile scanate folosind serviciul oferit de scanam.ro se pot transmite electronic sau se pot tipări în numărul de exemplare dorite.

scanam.ro scanează orice tip de fotografie (poza) veche sau nouă, ce are următorul format:

 

Format fotografi Imagine reală 300dpi 600dpi
9 x 13 cm VEZI VEZI VEZI
10 x 15 cm VEZI VEZI VEZI
13 x 18 cm VEZI VEZI VEZI
A4 VEZI VEZI VEZI
A3 VEZI VEZI VEZI
Cantitate: 001 – 500 bucăți Preț / bucată 0.24 Euro  0.48 Euro
Cantitate: 501 – 1000 bucăți Preț / bucată 0.22 Euro  0.44 Euro
Cantitate: 1001 – 5000 bucăți Preț / bucată 0.20 Euro  0.40 Euro

După cum prea bine știm, o fotografie, face cât o mie de cuvinte, iar scanam.ro prin serviciul de scanare foto (poze) vrea ca fotografia (poza) să transmită emoție persoanelor dragi dumneavoastră şi din acest motiv, indiferent de tipul fotografiei dumneavoastră, vi le scanăm la prețuri atractive.

Procesul de scanare profesională de fotografii presupune:

– Predare personală de către dumneavoastră (la sediul nostru din Bulevardul Mircea Vodă Nr. 44, Bl. M17, Etaj 6, Camera 607, Sector 3, București) pe bază de Proces-Verbal de Predare-Primire;
– Scanare fotografii COLOR la rezoluția dorită;
– Salvare fotografii în format JPG;
– Ridicare personală de către dumneavoastră (de la sediul nostru din Bulevardul Mircea Vodă Nr. 44, Bl. M17, Etaj 6, Camera 607, Sector 3, București) pe bază de Proces-Verbal de Predare-Primire.