Servicii

Serviciul de Scanare și Stocare Electronică oferit de scanam.ro implică:

Scanarea unui document presupune transformarea unei copii a documentului fizic în format electronic, prin intermediul unor scanere profesionale, obţinându-se astfel o imagine identică cu originalul.

Scanăm orice tip de document, de la cele mai mici formate până la formatul A3 inclusiv. Accesați pagina Tipuri de documente pentru a vedea lista documentelor ce pot fi procesate de către scanam.ro.

Exemple de documente ce pot fi scanate: documente A7, A6, A5, A4, A3, dosare client, dosare pentru licitaţii publice, contracte închirieri, contracte vânzare-cumpărare, contracte bancare, fişe medicale, reviste, ziare, plicuri, acte contabile, facturi, chitanțe, avize, registre, carduri de acces, cărţi de vizită, fotografii, articole ziar, cărţi, pasaje din cărţi, cărţi tehnice, documente pe suport calc.

Scanarea documentelor se poate realiza alb-negru sau color, la o rezoluție recomandată de 300 DPI.

Salvarea documentelor se poate realiza în unul dintre următoarele formate: PDF, PDF – OCR cu recunoaștere de caracter, JPEG, TIFF, PNG sau WORD.

Stocarea electronică a documentelor scanate se realizează în Google Drive, serviciu de stocare a fișierelor oferit de Google. Cu ajutorul serviciului Google Drive vă accesați documentele de oriunde vă aflați (de pe orice Smartphone, tabletă sau computer/laptop).

O copie a tuturor documentelor scanate o primiți pe unul din următoarele medii de stocare: Flash (Memory Stick), HDD extern, CD, DVD.

Stocarea electronică a tuturor documentelor se realizează în Google Drive şi pe format fizic (HDD extern) pentru o perioadă minimă de 6 luni de zile sau orice altă perioadă conform contractului.

De ce în Google Drive? Pentru că:

  1. Dorim să vă oferim serviciul de stocare electronică GRATUIT pe toată perioada contractului;

  2. Nimic nu este mai sigur din punct de vedere al securității datelor decât propria parolă pe care o avem asociată contului nostru de email (cont de gmail);

  3. De securitatea documentelor dumneavoastră se ocupă GOOGLE.

  4. Accesibilitatea pe care ne-o oferă acesta: LINK (click pentru detalii).

Serviciul de pregătire a documentelor pentru arhivare fizică în locația clientului implică:

Galerie arhivare fizică:

arhivare-fizica-pregatire-pentru-arhivare

arhivare-fizica-inainte-dupa

Avem disponibile patru planuri tarifare:

Planuri Tarifare scanam.ro

Contactați-ne acum! Avem soluțiile potrivite pentru dumneavoastră.